lørdag 26. mars 2011

helg du gode helg


Da var nok en uke unnagjort og det er endelig helg!

Jonah vekket meg som vanlig med et smil og vi gikk ned i stuen for å laffe på sofaen med god frokost og se High school musical på Disney Channel. Jonah er jo så glad i musikk så han danset rundt seg selv i stuen og måtte inni mellom ta en liten pause for å kose litt med pusen.
Vi har Tiffany på besøk i to hele uker mens oldemoren er på ferie i det varmere land. Det synes jo Jonah er kjempe kjekt. Bare Tiffany prøver å vaske potene sine eller strekker seg litt på gulvet, begynner Jonah å skratt le, det er så morsomt synes han.
Det må jo være rart for et lite barn dette med å oppleve dyr. Det er jo noen rare vesener som beveger seg rundt ham som han aldri har sett maken på før.
Uansett....

Han ble så utslitt av all dansingen så nå ligger han og hviler i sengen sin og lader opp ny energi så vi kan gå ut i det fine været og leke etterpå. Fikk et lite tips om en video sjappe som har gått konkurs så de skal selge ut masse dvd`er til en veldig billig penge. Så vi må selvsagt ta turen opp der og se hva spennende de har å by på :)

Ønsker alle en riktig god helg, håper dere alle får kost dere i det fine været!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar